Very Young Learners 3 – 1 кл.

Курсът се предлага вече и ОНЛАЙН.
Часовете протичат в изключително удобната ни онлайн платформа, която наподобява истинска класна стая.

Продължителност: 15 септември – 31 май
Посещения: 2 пъти седмично по 1½ уч.ч. (един учебен час е с продължителност 45 мин). Занятията се провеждат в делнични дни, в следобедните часове след училище. 

За: досегашни ученици на BRITANICA или деца в първи клас, които сега се учат да четат и пишат

Навлизаме в света на английския език чрез много нови думи и изрази, а фокус на програмата Very Young Learners 3 са уменията четене и писане. Наш верен спътник и приятел по време на това вълнуващо пътуване е плюшената лисичка Фифи.

За да постигнем възможно най-добрите резултати и малчуганите да учат с желание, сме подбрали методи на работа, които да задържат вниманието им. Затова обучението ни преминава под формата на игри, работа в групи и по двойки, разиграване на ситуации и влизане в различни роли.

Стремим се изцяло да пресъздадем за учениците реална обстановка, в която да научават езика по естествен начин. Затова часовете ни се провеждат изцяло на английски. Използваме изпитани обучителни методи, интерактивни помощни средства и реални предмети, съобразени с индивидуалните потребности на всеки ученик, за да подпомогнем разбирането и усвояването на материала.

Езикови умения
В края на учебната година децата ще могат:

 • да използват основни фрази и цели изречения, свързани с ежедневието в класната стая – да поздравяват на английски език, да  задават въпроси, свързани със задачите и др.;
 • да използват заложената в програмата лексика и граматически структури в кратки изречения, за да кажат какво обичат да правят (например I love flying a kite), да говорят за местоположение (например He's in the coffee shop), да говорят с кратки изречения по темите, изучавани в програмата – храната, заобикалящия ги свят, професиите, музиката и дрехите.
 • да могат да пишат самостоятелно и уверено познати и думи и да поддържат тетрадка-речник;
 • да могат да изписват цели изречения с изучените граматически структури (например She's wearing a shirt / He works in a hospital / Can you see a bath? / Yes, I can);
 • да разпознават новите думи в кратки текстове, които слушат, и да свързват дадената дума с конкретното ѝ значение и изображение;
 • да четат гладко и без затруднение нови думи, да започнат четенето на цели изречения и комбинация от изречения;
 • да започнат да развиват начални умения за четене с разбиране (втори срок);
 • да развиват умението си за слушане с разбиране и да опитват да извлекат есенцията от дадена история.

Допълнителни умения
В програмата развиваме социалните умения на децата. Постигаме това като ги стимулираме да работят в екип, за да се научат да изслушват и уважават съучениците си. По този начин възпитаваме добродетели, като това да изчакват спокойно реда си, да споделят материалите си, да обичат природата и да се грижат за нея, да помагат вкъщи и други. Чрез кратки диалози по време на часовете, чрез различни игри и задачи, стимулираме малчуганите да мислят и да изказват мнението си, с което развиваме критичното им мислене.

Същевременно успяваме да надградим училищните умения на децата, като им помагаме им да свикнат с етикета в класната стая и ги мотивираме да проявяват постоянство в грижата за своите материали и домашни. Работим активно върху фината моторика, учим се да бъдем добри и примерни ученици.

За родителите
В BRITANICA ценим и всекидневно се стремим да подобряваме съвместната ни работа с родителите. Израз на това е постоянната обратна връзка. Грижим се всяко дете да получи нужния напредък и с тази цел предоставяме възможност за:

 • допълнителна индивидуална работа с детето - консултации;
 • допълнителни задачи, по които детето да работи вкъщи.

Повече информация може да получите ТУК.

Какво още


Освен учебния план, имаме и няколко безплатни допълнителни програми, с които подобряваме знанията, уменията и общата култура на децата.

 • Festival Lessons
  Празниците правят ученето забавно
 • Annual Charity
  Творим добрини

Open Lessons

Два пъти годишно каним вас – родителите, в класната стая да видите отблизо колко много знае детето ви и колко е израснало. Откритите уроци повишават мотивацията и концентрацията, а подкрепата ви е ключова за успешното развитие на вашето дете.

Tutorials

Допълнителни часове за индивидуална работа спрямо нуждите и знанията на детето. Работим заедно за постигане на високи цели - всички курсисти да покриват академичните стандарти на нивото и да се справят успешно на международните изпити за сертификати на Cambridge.

Feedback

Залагаме на персоналната обратна връзка. Провеждаме индивидуални срещи с преподавателя на детето ви. През цялата година имате достъп до портфолио с всички негови тестове и проекти, а в края на всеки срок получавате детайлен срочен доклад за неговото ниво.

Как да запишете детето си

1

Обадете се или елате на място в един от филиалите ни преди да е започнала учебната година, за да обсъдим възможностите за обучение на детето ви.

2

Вашето дете ще направи тест за определяне на нивото, на базата на който ще определим какви знания има то и кое ще е най-ефективното за неговото обучение ниво.

3

Заедно с преподавател ще обсъдим резултатите от теста, целите и желанията ви за курс по английски, за да изберем този, който е най-подходящ за детето ви.

4

Задвижваме документите за записване, с които финализираме процеса и казваме „Старт“ на едно обещаващо бъдеще за детето ви.

За повече информация изпратете запитване и ще се свържем с вас.ЗАПИТВАНЕ