Very Young Learners 3 – 1 кл.

Курсът се предлага вече и ОНЛАЙН.

Продължителност: 16 септември – 31 май
Посещения: 2 пъти седмично по 1½ уч.ч. (х45 мин) 

За: досегашни ученици на BRITANICA - деца в първи клас, които сега се учат да четат и пишат

Едно много вълнуващо ниво – от една страна детето тръгва на училище и започва да трупа знания. От друга страна може да се проследи надграждането на уменията му по английски език – изписване и четене на букви, думи, а в последствие и цели изречения. Това дава самочувствие на детето и му помага да изгради очаквания за ученическия живот.

Езикови умения
При успешно завършване на курса детето ви ще може да:

 • Разбира, следва и дава кратки инструкции;
 • Разпознава, чете и използва лексика и цели фрази, свързани с обкръжението;
 • Общува на базисно ниво;
 • Чете често срещани думи;
 • Чете с помощ първите си книжки на английски;
 • Разпознава и произнася звука на буквите чрез методиката phonics;
 • Разпознава и казва буквите от азбуката, както и думи, започващи с тях.

Социални умения
В BRITANICA, освен върху езиковите познания, поставяме сериозен акцент и върху развитието на важни качества и умения у децата, които им помагат във и извън класната стая. Работим усилено върху:

Креативност – една дума може да се изпее, нарисува, изиграе, оцвети, изтанцува. Развиваме въображението и научаваме, че има много начини за решаване на една задачка.
Критично мислене – окуражаваме децата да задават въпроси, да осмислят информацията и да използват природното си любопитство за движеща сила за учене.
Социализиране – играем ролеви игри и работим заедно, за да изградим умение за разбиране на другия. Така изграждаме умението да общуваме с различни характери и да живеем хармонично в група без да губим индивидуалността си.
Добродетели и отговорно поведение – учим се на уважение, разбирателство, взаимопомощ, отговорност към знанието и заедно празнуваме успехите на всеки член на групата.

Училищни умения
В BRITANICA се стремим да допълваме и улесняваме училищния процес. Уменията, придобити в часовете по английски, неминуемо помагат на малките ученици:

 • Работим допълнително върху фината моторика - писане, рисуване, оцветяване, работа с пластелин - фина моторика в действие. Тя е важна и за концентрацията, за мисленето и речта и за способността да се съсредоточаваме.
 • Изграждаме и затвърждаваме училищни навици – в първи клас седим на чин и учим съсредоточено през голяма част от деня. Учим се да се изслушваме, да бъдем търпеливи и да допринасяме за учебния процес.

 

Повече информация може да получите ТУК.

Какво още


Освен учебния план, имаме и няколко безплатни допълнителни програми, с които подобряваме знанията, уменията и общата култура на децата.

 • Festival Lessons
  Празниците правят ученето забавно
 • End of School Year Show
  Шоу в края на учебната година
 • Readers
  С любов към четенето

Open Lessons

Два пъти годишно каним вас – родителите, в класната стая да видите отблизо колко много знае детето ви и колко е израснало. Откритите уроци повишават мотивацията и концентрацията, а подкрепата ви е ключова за успешното развитие на вашето дете.

Tutorials

Допълнителни часове за индивидуална работа спрямо нуждите и знанията на детето. Работим заедно за постигане на високи цели - всички курсисти да покриват академичните стандарти на нивото и да се справят успешно на международните изпити за сертификати на Cambridge.

Feedback

Залагаме на персоналната обратна връзка. Провеждаме индивидуални срещи с преподавателя на детето ви. През цялата година имате достъп до портфолио с всички негови тестове и проекти, а в края на всеки срок получавате детайлен срочен доклад за неговото ниво.

Как да запишете детето си

1

Обадете се или елате на място в един от филиалите ни преди да е започнала учебната година, за да обсъдим възможностите за обучение на детето ви.

2

Вашето дете ще направи тест за определяне на нивото, на базата на който ще определим какви знания има то и кое ще е най-ефективното за неговото обучение ниво.

3

Заедно с преподавател ще обсъдим резултатите от теста, целите и желанията ви за курс по английски, за да изберем този, който е най-подходящ за детето ви.

4

Задвижваме документите за записване, с които финализираме процеса и казваме „Старт“ на едно обещаващо бъдеще за детето ви.

За повече информация изпратете запитване и ще се свържем с вас.ЗАПИТВАНЕ