English Summer Kids (8-10г.)

Продължителност: 1 – 30 юни и 30 юни – 29 юли
Посещения: всеки делничен ден по 4 учебни часа
Срок за записване: до изчерпване на местата

За: деца, които започват да полагат основите по английски език

Лятната програма English Summer Kids е специално разработена за деца, които стартират своето обучение по английски език. С нейна помощ те навлизат в света на езика, започват да разбират инструкции и свикват с начина на обучение на BRITANICA, който е изцяло на английски език.

English
Програмата провокира детското любопитство и критичното мислене – задаваме безброй въпроси и осмисляме информацията. Започваме от азбуката, а в края на месеца вече правим опити да пишем изречения. Учим се да говорим английски естествено от комиксите в учебника. Взимаме много нови думи, които ни помагат да започнем да общуваме. Граматиката усвояваме интуитивно още в час с конкретни английски фрази.

Creativity
Децата учат с всичките си сетива. Ето защо често знанието ни „минава през ръцете“. Сътворяваме игри, макети и какво ли още не – за да учим още по-трайно.

Projects
Груповата работа и уменията за набавяне на информация по дадена тема са жизнено важни. Това е един от любимите методи на работа на децата, който развива креативността и любопитството.

Social Skills
В програмата са заложени много задачи за комуникация, за да овладеем умението да общуваме на езика.

Culture and Interests

Заедно учим интересни факти и обогатяваме общата си култура на английски език.