Cambridge English: Advanced (CAE)

начало на
курса

през цялата година

брой
часове

140 уч. ч. (120 уч. ч. + 20 уч. ч. онлайн)

110 уч.ч. (90 уч. ч. + 20 уч. ч. онлайн)

посещения
седмично

2 пъти по 4 уч. ч. (в делнични дни)

2 пъти по 6 уч. ч. (съботно-неделен)

    Курсът се провежда и ONLINE.

Кандидатствате за обучение или работа в чужбина?

CAE е един от най-търсените международни сертификати по английски език. Над 6000 чуждестранни университети изискват CAE при кандидатстване за прием в бакалавърски и магистърски програми. Сертификатът е с широко приложение и при кандидатстване за работа в чужбина, кандидатстване за различни международни проекти и т.н.  Изпитът е  предизвикателен, тъй като крачката от предишния сертификат (FCE) до него е наистина сериозна.

За да подготвим нашите курсисти за изпита в BRITANICA наблягаме на две неща:

Форматът на изпита – работим фокусирано върху всяко езиково умение, за да изградим стратегия за справяне с различните елементи от изпита:

 • Reading and Use of English – тренираме и усвояваме конкретни техники като Scanning и Skimming. Текстовете на изпита са реални, взети от списания, учебници, журнали и в курсовете наблягаме на такива текстове с различна тематика и формат;
 • Writing – CAE има повече писмени формати от FCE, които изучаваме и анализираме, за да отговорим на очакванията на оценяващите;
 • Listening – тренираме конкретни стратегии като слушане за детайл, слушане за мнение и т.н;
 • Speaking – освен че практикуваме във всеки час, слушаме реални отговори на въпроси от предишни години. Чуваме както добри, така и лоши примери, за да можете да изградите успешна стратегия.

Ниво С1 – сертификатът вдига цяло едно ниво от Европейската езикова рамка (от B2 при FCE на C1). Ето защо усилено надграждаме граматическите и лексикални компетенции на нашите курсисти.

BRITANICA е оторизиран изпитен център на Cambridge English. Това означава, че записвайки се при нас вие попадате на експерти, които са в самото ядро на изпитния процес и познават всеобхватно модела и неговите специфики. Нашите преподаватели са и изпитващи по формата. Те познават всеки детайл, който е важен за успешното преминаване на изпита.

Успехът на нашите курсисти е нашата основна мисия. Гордеем се с факта, че през изминалата учебна година 98% от нашите курсисти взеха своя CAE сертификат.

След като минете успешно изпита можете да използвате центъра за кариерно и академично развитие BRITANICA Advisers, за да кандидатствате безпроблемно в избрания от вас международен университет.

 

Получавате още


За още по-успешно справяне с изпита, в подготовката ви са включени и следните допълнителни компоненти.

 • Online Practice
  Допълнителна самоподготовка
 • Mock Exam
  Проверка на изпитните умения
 • Cambridge Pre-Testing
  Предварителен изпит

Как да се запишa

1

Свържете се с нашите преподаватели за онлайн тест и консултация, за да определим нивото Ви на владеене на английски.

2

След като заедно разгледаме Вашите резултати, ще обсъдим подходящия за Вас курс спрямо тях и целите Ви.

3

Когато всичко е уточнено остава само да финализирате процеса по записване и да закупите учебници.

4

Последната стъпка е да заповядате за първия си час по английски език онлайн.

Запазете час за онлайн тест и консултация с нас.ЗАПАЗВАНЕ
Като оторизиран изпитен център BRITANICA предлага голямо разнообразие от изпитни дати за своите кандидати. Регистрация за изпит може да направите онлайн.РЕГИСТРАЦИЯ