Английски език за деца 2 и 3 клас | BRITANICA - Курсове по Английски Език
Starters 2 – 3 кл.

Курсът се предлага вече и ОНЛАЙН.
 

Продължителност: 16 септември – края на май
Посещения: 2 пъти седмично по 2 уч.ч. (х45 мин)

За: досегашни ученици на BRITANICA, както и за новопостъпили второкласници или третокласници, които са преминали тест за съответното ниво


Програмата е амбициозна и цели надграждане на уменията за четене и писане на курсистите и усъвършенстване на комуникационните им способности. Детето ви прилага на практика наученото чрез игри и диалози и по този начин учи езика в естествена среда.

Годишната програма надгражда уменията на детето ви до нивото на първия международен сертификат - Cambridge YLE Starters, а лятното училище Starters Summer School подготвя по формата на изпита за въпросния сертификат, на който детето ви може да се яви в края на учебната година.

Езикови умения
При успешно завършване на курса, детето ви ще може да:

 • Създава стратегии за запомняне на заложената нова лексика и да я използва за говорене и писане;
 • Говори самостоятелно с повече от едно изречение и върху повече теми;
 • Построи текст в рамките на 70-90 думи, подреден в параграфи;
 • Слуша кратки диалози в естествена англоговоряща среда, като отсява определени детайли;
 • Самостоятелно, гладко и с интонация да прочете кратък текст с няколко непознати думи;
 • Поддържа тетрадка речник със собствени примерни изречения.

Допълнителни умения, които развиваме през годината:
Социални умения – наблягаме на задачи, които изискват групова работа, взаимопомощ и разбирателство. Така от ранна възраст децата се учат да изслушват другите, да уважават чуждото мнение, да се радват на успеха на останалите и да са екипни играчи.
Креативност – децата имат нужда да изявят своята индивидуалност, да развиват въображението и творческото си мислене. В часовете са заложени различни проекти, които им дават възможност да развият и демонстрират най-силните си черти.
Любов към четенето – идеалният начин за учене на нова лексика и затвърждаване на граматически конструкции. Четенето развива емоционалната ни интелигентност и ни създава модели на поведение. Чрез емпатията и превъплъщението се вживяваме и учим по-ефективно.
Увереност и проактивност - стимулираме децата да бъдат активни, да задават въпроси и да се учат от грешките си. Те сами достигат до отговорите посредством игри и задачи. Така получават и удовлетворението, че са се справили, и постепенно спират да се притесняват от възникнали трудности или допуснати грешки.

 

Повече информация може да получите ТУК.

Какво още


Освен учебния план, имаме и няколко безплатни допълнителни програми, с които подобряваме знанията, уменията и общата култура на децата.

 • Festival Lessons
  Празниците правят ученето забавно
 • End of School Year Show
  Шоу в края на учебната година
 • Hobby Clubs
  Учим през това, което ни е най-интересно
 • Readers
  С любов към четенето

Tutorials

Допълнителни часове за индивидуална работа спрямо нуждите и знанията на детето. Работим заедно за постигане на високи цели - всички курсисти да покриват академичните стандарти на нивото и да се справят успешно на международните изпити за сертификати на Cambridge.

Workshops

Детето ви изготвя презентация, в която прави самооценка на знанията си по английски език. Фокусира се върху силните си страни и компонентите, които го затрудняват. Детето осмисля върху какви качества иска да работи, за да преодолее трудностите и да се развива.

Feedback

Залагаме на персоналната обратна връзка. Провеждаме индивидуални срещи с преподавателя на детето ви. През цялата година имате достъп до портфолио с всички негови тестове и проекти, а в края на всеки срок получавате детайлен срочен доклад за неговото ниво.

Как да запишете детето си

1

Обадете се или елате на място в един от филиалите ни преди да е започнала учебната година, за да обсъдим възможностите за обучение на детето ви.

2

Вашето дете ще направи тест за определяне на нивото, на базата на който ще определим какви знания има то и кое ще е най-ефективното за неговото обучение ниво.

3

Заедно с преподавател ще обсъдим резултатите от теста, целите и желанията ви за курс по английски, за да изберем този, който е най-подходящ за детето ви.

4

Задвижваме документите за записване, с които финализираме процеса и казваме „Старт“ на едно обещаващо бъдеще за детето ви.

За повече информация изпратете запитване и ще се свържем с вас.ЗАПИТВАНЕ
 

Global Village


Изучаване на втори чужд език в BRITANICA

Kурсисти на BRITANICA, които са изучавали английски език две последователни години и имат много висок резултат, могат да изучават допълнително немски. Всеки чужд език подобрява когнитивните способности, логиката и уменията за изразяване на мнение. Вярваме, че след две години трупане на знания по чужд език, детето  е готово да започне да изучава още един - с усет и разбиране.