Английски език за деца 4 и 5 клас | BRITANICA - Курсове по Английски Език
Oxford Discover 2 (M2) – 4-5 кл.

Курсът се предлага вече и ОНЛАЙН.
 

Продължителност: 16 септември – края на май
Посещения: 2 пъти седмично по 2 уч.ч. (х45 мин)
За: четвъртокласници и петокласници - досегашни и нови ученици на BRITANICA 


Курсът развива вече заложени умения и усложнява материята във всяко езиково умение. Децата сами поставят своите цели и в края на всяка тема оценяват прогреса си.

В края на учебната година вашето дете има възможност да положи изпит за последния детски сертификат - Flyers. Този изпит е добра възможност детето ви да демонстрира придобитите през годината знания и умения, като получи международен сертификат за владеене на английски език от университета Cambridge.

Езикови умения
При успешно завършен курс на обучение, детето ви ще може да:

 • Използва стратегията за сравнение и контраст;
 • Намира причинно-следствени връзки в текст;
 • Определя основната идея и детайли от текста;
 • Обобщава информация от текст;
 • Слуша текст, за да извлече и попълни специфична информация;
 • Описва събития, на които е присъствало;
 • Говори в минало време;
 • Изразява мнението си по различни въпроси;
 • Съставя граматически правилни изречения с три времена;
 • Съставя текст с дължина 100-110 думи в различен формат.

Допълнителни умения, които развиваме през годината:
Критично мислене – учим се да мислим, а не да наизустяваме. Така разбираме връзките между различни явления, преценяваме информация по важност, анализираме и т.н. Във всеки урок задаваме въпроси и чуваме различни гледни точки.
Работа в екип – всеки час се сработваме. Работата в екип ни учи да се изслушваме, да обменяме мнения и да бъдем по-толерантни.
Креативност - умението да намираме решения на различни ситуации. Окуражаваме децата да проявяват своето въображение във всеки урок.

 

Повече информация може да получите ТУК.

Какво още


Освен учебния план, имаме и няколко безплатни допълнителни програми, с които подобряваме знанията, уменията и общата култура на децата.

 • End of School Year Show
  Шоу в края на учебната година
 • Hobby Clubs
  Учим през това, което ни е най-интересно
 • Young Explorers Club
  Допълнителни знания в почивните дни
 • Festival Lessons
  Празниците правят ученето забавно
 • Readers
  С любов към четенето

Workshops

Детето ви изготвя презентация, в която прави самооценка на знанията си по английски език. Фокусира се върху силните си страни и компонентите, които го затрудняват. Детето осмисля върху какви качества иска да работи, за да преодолее трудностите и да се развива.

Tutorials

Допълнителни часове за индивидуална работа спрямо нуждите и знанията на детето. Работим заедно за постигане на високи цели - всички курсисти да покриват академичните стандарти на нивото и да се справят успешно на международните изпити за сертификати на Cambridge.

Feedback

Залагаме на персоналната обратна връзка. Провеждаме индивидуални срещи с преподавателя на детето ви. През цялата година имате достъп до портфолио с всички негови тестове и проекти, а в края на всеки срок получавате детайлен срочен доклад за неговото ниво.

Как да запишете детето си

1

Обадете се или елате на място в един от филиалите ни преди да е започнала учебната година, за да обсъдим възможностите за обучение на детето ви.

2

Вашето дете ще направи тест за определяне на нивото, на базата на който ще определим какви знания има то и кое ще е най-ефективното за неговото обучение ниво.

3

Заедно с преподавател ще обсъдим резултатите от теста, целите и желанията ви за курс по английски, за да изберем този, който е най-подходящ за детето ви.

4

Задвижваме документите за записване, с които финализираме процеса и казваме „Старт“ на едно обещаващо бъдеще за детето ви.

За повече информация изпратете запитване и ще се свържем с вас.ЗАПИТВАНЕ
 

Global Village


Изучаване на втори чужд език в BRITANICA

Kурсисти на BRITANICA, които са изучавали английски език две последователни години и имат много висок резултат, могат да изучават допълнително немски. Всеки чужд език подобрява когнитивните способности, логиката и уменията за изразяване на мнение. Вярваме, че след две години трупане на знания по чужд език, детето  е готово да започне да изучава още един - с усет и разбиране.