Английски език за начинаещи деца 3 и 4 клас | BRITANICA - Курсове по Английски Език
Oxford Discover 1 (M1) – 3-4 кл.

Курсът се предлага вече и ОНЛАЙН.

Продължителност: 30 септември – края на май
Посещения: 2 пъти седмично по 2 уч.ч. (х45 мин)
За: ученици в трети или четвърти клас, които ще надградят и усвоят базисни знания по езика 

Програмата съответства на ниво А1 от Европейската езикова рамка и учи на основни умения за грамотност, като представя разнообразни стратегии за четене, писане и говорене във всеки урок. Тези практически насоки имат за цел да улеснят усвояването на познанията и практическата им употреба, както и да научат децата да мислят критично.

Езикови умения
При успешно завършен курс на обучение, детето ви ще може да:

 • Чете текст с познати думи;
 • Отгатва съдържанието на текст от картинки или заглавие;
 • Следва кратки инструкции;
 • Слуша и разбира кратки текстове, свързани с непосредствената среда на децата;
 • Разпознава основната идея на текста и отговаря на въпроси, свързани със съдържание;
 • Говори за себе си, за хора и предмети;
 • Задава и отговаря на въпроси, свързани с любими занимания;
 • Изразява от какво се нуждае;
 • Пише и изговаря правилно усвоените думи през годината;
 • Съставя прости изречения, използвайки сегашно просто и сегашно продължително време;
 • Пише кратък текст на познати теми.

Допълнителни умения, които развиваме през годината:
Критично мислене – благодарение на него децата могат да осмислят информация, разбират връзките между различни явления, решават задачи, определят важността на детайлите. Окуражаваме децата да задават въпроси и ги учим да мислят, а не да наизустяват.
Работа в екип – екипните занимания развиват уменията на децата да се изслушват и да обменят информация и мнения. Учениците, които умеят да работят в екип, показват по-добри резултати, затова във всеки час имаме заложена работа по двойки или групи.
Креативност – това е възможността на човек да използва въображението си, за да намира възможно най-много решения на дадем проблем или казус. Ние окуражаваме децата да изразяват идеите и мненията си.

В М1 поставяме децата в центъра на обучителния процес. Преди всяка тема те пишат какво искат да научат, а накрая обобщават какво са усвоили.

 

Повече информация може да получите ТУК.

Какво още


Освен учебния план, имаме и няколко безплатни допълнителни програми, с които подобряваме знанията, уменията и общата култура на децата.

 • End of School Year Show
  Шоу в края на учебната година
 • Hobby Clubs
  Учим през това, което ни е най-интересно
 • Festival Lessons
  Празниците правят ученето забавно
 • Readers
  С любов към четенето

Workshops

Детето ви изготвя презентация, в която прави самооценка на знанията си по английски език. Фокусира се върху силните си страни и компонентите, които го затрудняват. Детето осмисля върху какви качества иска да работи, за да преодолее трудностите и да се развива.

Tutorials

Допълнителни часове за индивидуална работа спрямо нуждите и знанията на детето. Работим заедно за постигане на високи цели - всички курсисти да покриват академичните стандарти на нивото и да се справят успешно на международните изпити за сертификати на Cambridge.

Feedback

Залагаме на персоналната обратна връзка. Провеждаме индивидуални срещи с преподавателя на детето ви. През цялата година имате достъп до портфолио с всички негови тестове и проекти, а в края на всеки срок получавате детайлен срочен доклад за неговото ниво.

Как да запишете детето си

1

Обадете се или елате на място в един от филиалите ни преди да е започнала учебната година, за да обсъдим възможностите за обучение на детето ви.

2

Вашето дете ще направи тест за определяне на нивото, на базата на който ще определим какви знания има то и кое ще е най-ефективното за неговото обучение ниво.

3

Заедно с преподавател ще обсъдим резултатите от теста, целите и желанията ви за курс по английски, за да изберем този, който е най-подходящ за детето ви.

4

Задвижваме документите за записване, с които финализираме процеса и казваме „Старт“ на едно обещаващо бъдеще за детето ви.

За повече информация изпратете запитване и ще се свържем с вас.ЗАПИТВАНЕ