Open Mind Intermediate (H3) – 7+ кл.

Курсът се предлага вече и ОНЛАЙН.
 

Продължителност: 16 септември – края на май
Посещения: 2 пъти седмично по 2,5 уч.ч. (45')
За: тийнейджъри с езикови познания по английски език

Системата е разработена специално за тийнейджъри с фокус върху техните интереси, нужди и динамично ежедневие. Освен на английски език, курсът набляга и на практически умения, които се надграждат и допълват през годините.

Главна цел на годишната програма е постигането на високи резултати Pass with Merit и Pass with Distinction при явяването на изпита за международен сертификат Cambridge English: Preliminary (PET) for Schools в края на годината.

Езикови умения:

 • Прилага стратегии за скоростно четене на средно дълъг текст;

 • Извлича значението на непознати думи на база контекст и отделя важната информация;

 • Може да пише с ясен фокус и според изискванията и стандартите на формата – писма, разкази, есета, преглед на филм/книга/туристическа дестинация и др;

 • При писане използва художествени похвати, които ще бъдат изисквани във всяко следващо ниво;

 • Свободно обсъждане и разсъждане по различни теми;

 • Използва по-богат набор от думи и изрази;

 • Структурира по-сложни изречения, използвайки аргументи, примери и обяснения;

 • Прилага стратегии за слушане с разбиране, както за основни идеи, така и за специфични детайли.

През годината детето ви полага 2 срочни изпита, които са адаптирани по формата на изпита PET for Schools и са симулация на реална изпитна обстановка.

Допълнителни умения, които развиваме през годината:

Life Skills – всеки от дванадесетте урока акцентира на умение, важно за живота на младите хора. Тийнейджърите се учат да прогнозират, да слушат активно, да се фокусират върху темата при презентиране, да чуват чуждото мнение, да правят проучване, да отстояват позицията си и да мислят креативно.

Критично мислене – Децата развиват способността да осмислят информацията, да задават въпроси и да я пречурват през собствения си опит и познание.

 

Повече информация може да получите ТУК.

Какво още

Освен учебния план, имаме и няколко безплатни допълнителни програми, с които подобряваме знанията, уменията и общата култура на учениците.

 • End of School Year Show
  Шоу в края на учебната година
 • Hobby Clubs
  Учим през това, което ни е най-интересно
 • Festival Lessons
  Празниците правят ученето забавно
 • Readers
  С любов към четенето

Workshops

Детето ви изготвя презентация, в която прави самооценка на знанията си по английски език. Фокусира се върху силните си страни и компонентите, които го затрудняват. Детето осмисля върху какви качества иска да работи, за да преодолее трудностите и да се развива.

Tutorials

Допълнителни часове за индивидуална работа спрямо нуждите и знанията на детето. Работим заедно за постигане на високи цели - всички курсисти да покриват академичните стандарти на нивото и да се справят успешно на международните изпити за сертификати на Cambridge.

Feedback

Залагаме на персоналната обратна връзка. Провеждаме индивидуални срещи с преподавателя на детето ви. През цялата година имате достъп до портфолио с всички негови тестове и проекти, а в края на всеки срок получавате детайлен срочен доклад за неговото ниво.

Как да запишете детето си

1

Обадете се или елате на място в един от филиалите ни преди да е започнала учебната година, за да обсъдим възможностите за обучение на детето ви.

2

Вашето дете ще направи тест за определяне на нивото, на базата на който ще определим какви знания има то и кое ще е най-ефективното за неговото обучение ниво.

3

Заедно с преподавател ще обсъдим резултатите от теста, целите и желанията ви за курс по английски, за да изберем този, който е най-подходящ за детето ви.

4

Задвижваме документите за записване, с които финализираме процеса и казваме „Старт“ на едно обещаващо бъдеще за детето ви.

За повече информация изпратете запитване и ще се свържем с вас.ЗАПИТВАНЕ

Education Today

A BLOG BY BRITANICA