Open Mind 1 (H1) – 7-9 кл.

Курсът се предлага вече и ОНЛАЙН.
 

Продължителност: 16 септември – края на май
Посещения: 2 пъти седмично по 2½ уч.ч. (х45 мин)
За: гимназисти, които започват да изучават английски

Курсът е основополагащ за детето ви, което започва да гради езиковата си квалификация по английски език. Разработен е със специален фокус върху профила на съвременния тийнейджър, който с правилната мотивация може да постигне много. Отговаряйки на интересите на курсистите ги стимулираме да бъдат отговорни към знанието си и сами да движат прогреса си. Домашните се предават онлайн и са по-интересни, интерактивни и занимателни за младежите.

Езикови умения
При успешно завършен курс детето ви ще може да:

 • Разбира, следва и дава инструкции на английски език;
 • Слуша и чете с разбиране за основна и второстепенна информация;
 • Слуша и разбира лексика и кратки разговори на близки до ежедневието теми;
 • Използва думи и изрази на различни теми от заобикалящия свят;
 • Чете и да разбира кратки текстове в различен формат – статия, интервю, поема, рекламна брошура, разказ;
 • Пише кратки текстове в различен формат;
 • Използва параграфи, като включва свързващи думи и фрази.

Допълнителни умения, които развиваме през годината:
Life Skills - всеки от дванадесетте урока от учебника акцентира на умение, важно за живота на младите хора. Така с фокусирана работа, тийнейджърите се учат да попълват форми, да категоризират информация, да управляват времето си, да приоритизират, да работят в екип, да планират, да учат според силните си страни и др.

Критично мислене - децата развиват способността да осмислят информацията, да задават въпроси и да я прекарват през собствения опит и познание.

 

Повече информация може да получите ТУК.

Какво още

Освен учебния план, имаме и няколко безплатни допълнителни програми, с които подобряваме знанията, уменията и общата култура на учениците.

 • End of School Year Show
  Шоу в края на учебната година
 • Hobby Clubs
  Учим през това, което ни е най-интересно
 • Festival Lessons
  Празниците правят ученето забавно
 • Readers
  С любов към четенето

Workshops

Детето ви изготвя презентация, в която прави самооценка на знанията си по английски език. Фокусира се върху силните си страни и компонентите, които го затрудняват. Детето осмисля върху какви качества иска да работи, за да преодолее трудностите и да се развива.

Tutorials

Допълнителни часове за индивидуална работа спрямо нуждите и знанията на детето. Работим заедно за постигане на високи цели - всички курсисти да покриват академичните стандарти на нивото и да се справят успешно на международните изпити за сертификати на Cambridge.

Feedback

Залагаме на персоналната обратна връзка. Провеждаме индивидуални срещи с преподавателя на детето ви. През цялата година имате достъп до портфолио с всички негови тестове и проекти, а в края на всеки срок получавате детайлен срочен доклад за неговото ниво.

Как да запишете детето си

1

Обадете се или елате на място в един от филиалите ни преди да е започнала учебната година, за да обсъдим възможностите за обучение на детето ви.

2

Вашето дете ще направи тест за определяне на нивото, на базата на който ще определим какви знания има то и кое ще е най-ефективното за неговото обучение ниво.

3

Заедно с преподавател ще обсъдим резултатите от теста, целите и желанията ви за курс по английски, за да изберем този, който е най-подходящ за детето ви.

4

Задвижваме документите за записване, с които финализираме процеса и казваме „Старт“ на едно обещаващо бъдеще за детето ви.

За повече информация изпратете запитване и ще се свържем с вас.ЗАПИТВАНЕ

Education Today

A BLOG BY BRITANICA