Английски език за деца 3 и 4 клас | BRITANICA - Курсове по Английски Език
Movers – 3 - 4 кл.

Курсът се предлага вече и ОНЛАЙН.
 

Продължителност: 16 септември – края на май
Посещения: 2 пъти седмично по 2 уч.ч. (х45 мин)
За: третокласници и второкласници - досегашни и нови ученици на BRITANICA

Курсът надгражда лексикалния запас на вашето дете, а граматиката става по-сложна с навлизането на миналите времена. Все по-често говорим за абстрактни теми и анализираме. Започваме да четем дълги текстове, което обогатява общата култура на детето ви и му помага да изгради важни умения като това да предвижда за какво ще се говори в текста, да знае каква информация да търси и да осмисля прочетеното.

Годишната програма надгражда уменията на детето ви до нивото на международния сертификат Cambridge YLE Movers, а лятното училище Movers Summer School подготвя по формата на изпита за въпросния сертификат, на който детето ви може да се яви в края на учебната година.

Езикови умения
При успешно завършване на курса, детето ви ще може да:

 • Вниква по-детайлно в това, което слуша и да прави логически изводи за отговор на даден въпрос;
 • Чете с разбиране кратки истории, информативни текстове и текстове в минало време;
 • Участва в дискусии върху прочетен текст;
 • Говори уверено по по-голям набор от теми;
 • Общува с връстници с кратки диалози;
 • Пише текст в рамките на 90-110 думи със свои идеи, структуриран в параграфи;
 • Поддържа тетрадка речник със собствено определение на английски и примерно изречение;
 • Използва речник, което го прави по-самостоятелен ученик.

Допълнителни умения, които развиваме през годината:
Социални умения – важно е децата да се учат да изслушват другите, да уважават чуждото мнение, да се радват на успеха на останалите, да приемат различните.
Креативност – децата имат нужда да изявят своята индивидуалност, да развиват въображението и творческото си мислене. В часовете са заложени различни проекти, които дават възможност на децата да развият и демонстрират най-силните си черти.
Любов към ученето – използваме визуални средства, мултимедия, игри и поставяме децата в центъра на учебния процес, за да ги въвлечем и задържим вниманието им.
Ценности – виждаме примери как правилно да постъпим в дадена ситуация, как да се грижим за природата, да уважаваме хората и животните и тн.
Увереност и проактивност -  стимулираме децата да бъдат активни, да задават въпроси и да се учат от грешките си.

 

Повече информация може да получите ТУК.

 • Festival Lessons
  Празниците правят ученето забавно
 • Readers
  С любов към четенето
 • Hobby Clubs
  Учим през това, което ни е най-интересно
 • End of School Year Show
  Шоу в края на учебната година

Tutorials

Допълнителни часове за индивидуална работа спрямо нуждите и знанията на детето. Работим заедно за постигане на високи цели - всички курсисти да покриват академичните стандарти на нивото и да се справят успешно на международните изпити за сертификати на Cambridge.

Workshops

Детето ви изготвя презентация, в която прави самооценка на знанията си по английски език. Фокусира се върху силните си страни и компонентите, които го затрудняват. Детето осмисля върху какви качества иска да работи, за да преодолее трудностите и да се развива.

Feedback

Залагаме на персоналната обратна връзка. Провеждаме индивидуални срещи с преподавателя на детето ви. През цялата година имате достъп до портфолио с всички негови тестове и проекти, а в края на всеки срок получавате детайлен срочен доклад за неговото ниво.

Как да запишете детето си

1

Обадете се или елате на място в един от филиалите ни преди да е започнала учебната година, за да обсъдим възможностите за обучение на детето ви.

2

Вашето дете ще направи тест за определяне на нивото, на базата на който ще определим какви знания има то и кое ще е най-ефективното за неговото обучение ниво.

3

Заедно с преподавател ще обсъдим резултатите от теста, целите и желанията ви за курс по английски, за да изберем този, който е най-подходящ за детето ви.

4

Задвижваме документите за записване, с които финализираме процеса и казваме „Старт“ на едно обещаващо бъдеще за детето ви.

За повече информация изпратете запитване и ще се свържем с вас.ЗАПИТВАНЕ
 

Global Village


Изучаване на втори чужд език в BRITANICA

Kурсисти на BRITANICA, които са изучавали английски език две последователни години и имат много висок резултат, могат да изучават допълнително немски. Всеки чужд език подобрява когнитивните способности, логиката и уменията за изразяване на мнение. Вярваме, че след две години трупане на знания по чужд език, детето  е готово да започне да изучава още един - с усет и разбиране.