Founders – 1 – 2 кл.

Курсът се предлага вече и ОНЛАЙН.
 

Продължителност: 30 септември – 31 май
Посещения: 2 пъти седмично по 1½ уч.ч. (х45 мин)
За: деца в първи и втори клас, които надграждат знанията си по английски език

По време на курса, детето ви учи много за света през английския и по този начин го възприема по-естествено - като средство за учене, общуване и забавление. Когато детето учи на даден език, той престава да бъде „чужд“. Това създава допълнително положително отношение и мотивация у малките.

Езикови умения
При успешно завършване на учебната година детето ви ще може да:

 • Изписва, казва и разпознава буквите и думи, започващи с тях;
 • Разпознава новите думи в кратки текстове, които слуша и ги свързва със значението им;
 • Слуша диалог и се ориентира за какво се говори, въпреки непознатите думи;
 • Използва основни фрази и цели изречения, свързани с ежедневието;
 • Използва заложената в програмата лексика и граматически структури в собствени изречения;
 • Чете гладко и без затруднение новите думи и цели изречения;
 • Изписва самостоятелно и уверено думи без голяма особеност при писане, както и част от по-специфичните думи;
 • Прави първите си стъпки в писането на текст.

Допълнителни умения, които развиваме през годината:
Социални умения – работейки в екип, децата се сработват с различни по характер връстници и постигат резултати заедно.
Креативност – децата имат нужда да изявят своята индивидуалност, да развиват въображението и творческото си мислене. Демонстрират най-силните си черти в различни проекти.
Ученически навици – учим се подготвяме самостоятелно учебните си материали, да изчакваме реда си, да следваме различни инструкции.
Обща култура – в тази възраст децата могат да запаметяват много информация ако е поднесена по увлекателен начин. Учим английски, учим и за света около нас.
Любов към четенето – създаваме любов към книгите - четенето събужда любопитството и изгражда навика да търсим информация в авторитетни източници.

 

Повече информация може да получите ТУК.

Какво още


Освен учебния план, имаме и няколко безплатни допълнителни програми, с които подобряваме знанията, уменията и общата култура на децата.

 • Festival Lessons
  Празниците правят ученето забавно
 • Readers
  С любов към четенето
 • End of School Year Show
  Шоу в края на учебната година

Open Lessons

Два пъти годишно каним вас – родителите, в класната стая да видите отблизо колко много знае детето ви и колко е израстнало. Откритите уроци повишават мотивацията и концентрацията, а подкрепата ви е ключова за успешното развитие на вашето дете.

Tutorials

Допълнителни часове за индивидуална работа спрямо нуждите и знанията на детето. Работим заедно за постигане на високи цели - всички курсисти да покриват академичните стандарти на нивото и да се справят успешно с материала.

Feedback

Залагаме на персоналната обратна връзка. Провеждаме индивидуални срещи с преподавателя на детето ви. През цялата година имате достъп до портфолио с всички негови тестове и проекти, а в края на всеки срок получавате детайлен срочен доклад за неговото ниво.

Как да запишете детето си

1

Обадете се или елате на място в един от филиалите ни преди да е започнала учебната година, за да обсъдим възможностите за обучение на детето ви.

2

Вашето дете ще направи тест за определяне на нивото, на базата на който ще определим какви знания има то и кое ще е най-ефективното за неговото обучение ниво.

3

Заедно с преподавател ще обсъдим резултатите от теста, целите и желанията ви за курс по английски, за да изберем този, който е най-подходящ за детето ви.

4

Задвижваме документите за записване, с които финализираме процеса и казваме „Старт“ на едно обещаващо бъдеще за детето ви.

За повече информация изпратете запитване и ще се свържем с вас.ЗАПИТВАНЕ

Education Today

A BLOG BY BRITANICA