Beginners – 2 кл.

Курсът се предлага вече и ОНЛАЙН.
 

Продължителност: 30 септември – 31 май
Посещения: 2 пъти седмично по 2 уч.ч. (х45 мин)
За: второкласници и третокласници - досегашни и нови ученици на BRITANICA 

В течение на курса се вижда как всяко езиково умение се надгражда, започвайки от полагането на основите в началото, до усложняването на задачите в края. С помощта на комиксите от учебника и с две книжки, децата се учат да общуват и пишат кратки текстове. Песните в уроците помагат за усвояване на правилно произношение и заучаване на езикови конструкции.

Езикови умения
При успешно завършване на курса детето ви ще може да:

 • Прочита новите думи, заложени като непозната лексика;
 • Извлича значението на отделните граматически структури и разликата между тях посредством примерни изречения;
 • Използва по-самостоятелно новата лексика и граматика, за да изгражда по-дълги и сложни изречения;
 • Участва в по-сложни диалози;
 • Слуша и чете кратък текст уверено и отсява както основна информация, така и  определени детайли;
 • Пише кратък текст.

Допълнителни умения, които развиваме през годината:
Креативното мислене – в края на всеки unit детето ви изработва проект, който представя пред групата.
Общуването – играем ролеви игри, водим кратки диалози помежду си и се учим как да бъдем учтиви един към друг.
Умение за работа по групи – работим с различни характери, изслушваме се, научаваме се да съществуваме в група като запазим индивидуалността си.
Отношение към ученето и навици – децата свикват с рутината в ученето, като поемат отговорност вкъщи да пишат новите думи и да правят допълнителни упражнения към взетия материал.
Любов към четенето – ключът към високите резултати е любознанието. Да четем, да търсим информация, да се интересуваме - така постигаме успехи.

 

Повече информация може да получите ТУК.

Какво още


Освен учебния план, имаме и няколко безплатни допълнителни програми, с които подобряваме знанията, уменията и общата култура на децата.

 • Readers
  С любов към четенето
 • Festival Lessons
  Празниците правят ученето забавно
 • End of School Year Show
  Шоу в края на учебната година

Open Lessons

За нас е много важно да знаете как детето Ви се справя с изучаването на езика. Поради това два пъти в годината каним родителите в класната стая да видят отблизо как учениците използват езика. По време на открит урок децата демонстрират не просто какво знаят, а колко са израснали. Самите открити уроци са важни и за малките ни курсисти, защото това повишава нивото им на мотивация и концентрация. Подкрепата на родителите към децата им е ключова за едно по-успешно развитие.

Tutorials

Всяко дете е различно и поради това има нужда от специфичен подход. Програмата представлява допълнителни часове за индивидуална работа, в които се работи по граматически особености на езика и различни методи за постигане на високи цели спрямо нуждите, уменията и знанията. По време на час детето може да сподели всичко, което го затруднява в обучението, за да работят заедно със своя преподавател и да го подобрят. Това постигаме с отдадени учители, които са мотивирани да изградят един по-добър човек срещу себе си.

Feedback

Персоналната обратна връзка е изключително важна. За да сте постоянно информирани за нивото на детето, залагаме както на отворените уроци, така и на много други начини. Всеки ученик има портфолио с всички тестове и проекти, винаги достъпно на видно място. За въпроси и дискусии относно начините на обучение, провеждаме и индивидуална среща между преподавател и родител. В края на всеки срок пък получавате срочен доклад (Term Report), в който виждате как се справя детето във всяко едно от езиковите умения.

Как да запишете детето си

1

Обадете се или елате на място в един от филиалите ни преди да е започнала учебната година, за да обсъдим възможностите за обучение на детето Ви.

2

Вашето дете ще направи тест за определяне на нивото, на базата на който ще определим какви знания има то и кое ще е най-ефективното за неговото обучение ниво.

3

След като е готов с теста, заедно с преподавател ще обсъдим резултатите, целите и представата ви за курс по английски, за да изберем заедно този, който да е в полза на детето Ви.

4

Задвижваме документите за записване, с които финализираме процеса и казваме „Старт“ на едно обещаващо бъдеще за детето Ви.

За повече информация изпратете запитване и ще се свържем с вас.ЗАПИТВАНЕ