Adventure Camp

"Аз, като родител, имам прекрасни впечатление както от самата организация, така и от проведените обучения, които същевременно възпитаваха децата като индивиди. Детето се върна заредено с положителни емоции – от лидерите, от скаутите, от запознанството с децата. Възхитена съм!"

"Детето ми е много щастливо и емоционално заредено след лагера. Споделя с голям ентусиазъм за различните преживявания, които е преживял. Доволен e от разнообразието на програмата.
Много добра база, много интересни занимания през деня, страхотно преживяване, отлични грижи, положени от целия екип за децата."

"Детето ми е изключително впечатлено и доволно от преживяванията си по време на лагера от ежедневните забавления и занимания. Иска догодина да отиде на същото място със същите преподаватели и същите дечица. Усеща се любовта и искреното му желание. Благодаря искрено на целия екип на BRITANICA, както винаги сте най-добрите с грижа за децата!"

ПОКАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ

 

Challenger Camp

"Дъщеря ми се върна от лагера „Challenger“ щастлива, доволна и заредена с положителни емоции. Запознала се е с много деца, завързала е нова приятелства, преживяла е нови и интересни неща."

"Синът ми се е чувствал страхотно в средата. Беше във възторг от повечето от активностите, дори от похода, а той абсолютно не е спортна натура."

ПОКАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ

 

Leadership Camp

"Още втората на сина ми реплика след пристигането от лагер Challenger беше: "Догодина ще дойда пак"; нови приятели, екипна работа, много ентусиазирано разказваше за всичко - от упражненията, до лагерния огън."

"Детето ми се върна щастливо след лагера. Сподели, че е било нещо различно и много и е харесало. Каза, че догодина пак ще отиде."

"Емоциите, които детето ми е изпитало по време на лагера, са само положителни. Има огромно желание да отиде на лагер отново. Разказва за преживяванията си с любов и се радва, че е била част от тазгодишния лагер."

"Най-добрият лагер, на който е била!!"

"Винаги с прекрасни впечатления! Много са доволни и винаги им е малко времето на лагера :)"

"Много се е забавлявала, намерила е и нови приятели, не искаше да свършва и няма търпение да дойде следващата година, за да ходи пак."

"Много е доволен, прекарал е чудесно, създал е нови приятелства и с огромно желание очаква следващото лято, за да посети отново летния лагер."

ПОКАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ