Над 18 години вдъхновяваме и развиваме деца и възрастни

Вярваме, че качественото образование е първата стъпка към пълноценен и щастлив живот,
затова даваме всичко от себе си, за да имат нашите курсисти успешно бъдеще.

Превърнете лятото на детето си в незабравимо изживяване

Детето ви ще обикне летните училища на BRITANICA, където ще намери нови приятели, с които да учи и да се забавлява. Програмите са разделени по възраст и умения – най-малките са на 5, а най-големите на 18.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

Международно признати сертификати по английски език

BRITANICA е един от трите оторизирани изпитващи центъра в България за международните сертификати на Cambridge English.
Освен, че провеждаме изпити, при нас може да се подгoтвите за всеки един от международните сертификати.


Обучението е изцяло съобразено с формата на изпита, а курсистът получава специално внимание и персонална обратна връзка. Провеждаме всички изпити от портфолиото на Cambridge English – от детските Starters, Movers и Flyers, през тези за младежи KET и PET. Всички те дават увереност и опит в полагането на изпити и служат за чудесна основа за най-търсените сертификати - FCE, CAE и CPE, както и бизнес сертификатите - BEC.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
 
 

"Много ми харесва това, че почти не се налага да работим сами. Курсът е изключително интерактивен, има много диалози и ролеви игри. В BRITANICA сте се справили наистина добре с това да разчупите академичния модел."

- Ива Джамбазова, курсист на BRITANICA в ниво Business English Executive Class B2

 
 

Education Today

A BLOG BY BRITANICA

 
 

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.