• Летни лагери на английски в града
    знания, приятелства и незабравими преживявания

BRITANICA CITY SUMMER

Лятно приключение на английски за деца и тийнейджъри в града

BRITANICA City Summer създава безброй приключения за изследователския дух на децата, помага им да открият своите силни и слаби страни, дава им възможност да взаимодействат с връстниците си и със средата.

BRITANICA City Summer е ново и незабравимо преживяване за деца, подрастващи и тийнейджъри, на което ще имат възможност, сред свежестта на планината, да надградят знанията си по английски език, да развият своите умения, интереси и таланти, да създадат нови приятели и да обикнат природата.

BRITANICA City Summer 2020 ще се проведе в обширния зелен кампус на BRITANICA Park School, намиращ се в кв.Драгалевци, в полите на Витоша. Могат да участват ученици от 1-ви до 8-и клас включително. Децата ще бъдат разпределени по възрастови групи.

BRITANICA City Summer ще се провежда в рамките на 2 седмици, всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 часа. Можете да избирате между три различни начални дати и можете да запишете детето си за повече от една смяна.
Смяна 1: 29 юни до 10 юли
Смяна 2: 13 юли до 24 юли
Смяна 3: 27 юли до 7 август

ПРОГРАМАТА НА BRITANICA CITY SUMMER

English Time

Надграждаме и затвърждаваме знанията си по английски език чрез ежедневни занимания. В зависимост от времето, часовете се провеждат в учебните стаи или на открито сред природата. Разглеждаме теми, съобразени с възрастта на децата.

 

Arts and Crafts
Вдъхновени от различни жанрове и знаменити творци, с разнообразни материали и подръчни средства упражняваме професионални техники и създаваме произведения на изкуството.
 

Musical Culture
Учим за известни музиканти и свирим на най-различни инструменти! Правим свои собствени импровизации на известни произведения, за да пречупим произведението през нашето съзнание.
 

Sports Spirit
Физическата активност и практикуването на различни видове спорт са важна част от развитието ни. Когато спортуваме, се чувстваме по-здрави и по-силни! Учим се на екипност от групови спортове. На изпитание са подложени бързината, сръчността, ловкостта и логическото ни мислене.
 

Hike Experience
По време на еднодневния поход в планината се веселим всички заедно и откриваме очарованието на дългите разходки в планината. Учим се как да се ориентираме сред природата.

 

Treasure Hunt
В огромния кампус има едно малко скрито съкровище и ние трябва да го открием. Ще имаме интересни насоки, които да разгадаем, за да стигнем успешно до него.

 

ЕКИП

За сигурността и безопасността на участниците в BRITANICA City Summer се грижат преподаватели по английски език, изкуства и спорт, както и медицински сестри. Те са лидерите, които учат, помагат и подкрепят децата в приключенията.

МЯСТО

BRITANICA City Summer ще се проведе в кв. Драгалевци, в модерния и комфортен кампус на BRITANICA Park School, който можете да разгледате тук: https://britanica-parkschool.bg/modern-campus/

 

ТАКСА

Таксата за участие в BRITANICA City Summer е 689 лв., като в това се включват всички образователни програми, учебни и художествени материали, здравословен обяд, приготвен на място, както и 2 междинни закуски (предиобед и следобед), поход в планината.

 

ТРАНСПОРТ


Ако желаете, бихте могли да ползвате транспорт, осигурен от BRITANICA, при който взимаме и/или връщаме детето Ви на посочен от Вас адресЦената за двупосочен транспорт е 150 лв. общо за всички учебни дни. Ако решите да се възползвате от него само в една посока, ще получите 25% отстъпка от общата сума за транспорта.

 

ЗАПИСВАНЕ


Записването става през клиентския портал на BRITANICA: https://registration.britanica-edu.org

За въпроси, можете да се свържете с нас на имейл citysummer@britаnica-edu.org или на телефон +359 89 666 7919.
Местата са ограничени!
Записването за всяка смяна може да стане до ден сряда на предходната седмица преди старта на съответната смяна.

 

 

Education Today

A BLOG BY BRITANICA

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.