• Лятно приключение на английски
    за деца и тийнейджъри в града

BRITANICA CITY SUMMER

BRITANICA City Summer е ново и незабравимо преживяване за деца, на което ще имат възможност, сред свежестта на планината, да надградят знанията си по английски език, да развият своите умения, интереси и таланти, да създадат нови приятели и да обикнат природата.

BRITANICA City Summer 2023 ще се проведе в обширния зелен кампус на BRITANICA Park School, намиращ се в кв. Драгалевци. Могат да участват ученици от 1. до 5. клас включително. Децата ще бъдат разпределени по възрастови групи.

BRITANICA City Summer ще се провежда в рамките на 2 седмици, всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 часа. Можете да избирате между две различни начални дати и можете да запишете детето си за повече от една смяна.

 

ПЪРВА
СМЯНА
3.07. - 14.07.
ВТОРА
СМЯНА
17.07. - 28.07.

 

ПРОГРАМА

Екип виж повече
Място виж повече
Такса виж повече
Транспорт виж повече
За сигурността и безопасността на участниците в BRITANICA City Summer се грижат преподаватели и медицинска сестра. Те са лидерите, които учат, помагат и подкрепят децата в приключенията.
BRITANICA City Summer ще се проведе в кв. Драгалевци, в модерния и комфортен кампус на BRITANICA Park School, който можете да разгледате тук: https://britanica-parkschool.bg/modern-campus
Таксата за участие в BRITANICA City Summer е 980 лв., като в това се включват всички образователни програми, учебни и художествени материали, здравословен обяд, приготвен на място, както и две междинни закуски (предиобедна и следобедна), поход в планината. Таксата може да бъде платена на две вноски.
Ако желаете, бихте могли да ползвате транспорт, осигурен от BRITANICA, при който взимаме и/или връщаме детето Ви на посочен от Вас адрес. Цената за двупосочен транспорт е 250 лв. общо за всички учебни дни.

 

 

Education Today

A BLOG BY BRITANICA

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.