• BRITANICA Leadership Camp – самоусъвършенстване, развитие, приятелство

 

Животът е прекрасен – пълен с цветове, възможности и нови приятелства.  BRITANICA Leadership Camp ни учи как да гребем с пълни шепи от живота, как да  усъвършенстваме силните си страни, да развиваме лидерски качества и да запазим своята уникалност.
Leadership Camp е 8 дневен летен лагер за курсисти на BRITANICA в нива H1 (14 и 15 годишни), H2 (14 и 15 годишни), H3 (14 и 15 годишни), H4, FCE и CAE и за тийнейджъри между 14 и 17 години.

 

 

ЕкипътВеси Атанасова е мениджър на седми пореден BRITANICA Summer Camp. Нейният екип се състои от преподаватели от BRITANICA и професионални скаути, планинари и лекар. Всеки от тях е доказан специалист, който с опит и приятелско отношение, създава истински сплотени групи, в които няма невъзможни неща.

 

 

Мястото

Хотел "Света Екатерина" ***, Рибарица

Рибарица ни посреща със спокойствие и много зелено пространство. Хотел "Света Екатерина" се намира в тихата част на курорта, сред красотата и чистия въздух на планината. Обстановката дава нужната свобода на младежите да спортуват, да участват в разнообразните занимания и да учат за планината и нейния живот. Базата разполага с басейн, а стаите са просторни и удобни.Младите лидери

По време на Leadership Camp развиваме лидерски умения чрез специални занимания, фокусирани върху личностните ни качества и силните ни страни. Всеки ден от 8-дневния лагер е концентриран върху конкретно качество, което се изгражда чрез разнообразни активности изцяло на английски език.

Скаутската програма допълва фокуса на деня и прави изживяването още по-мотивиращо. Отделен е един ден за планински преход. На него ще демонстрираме на практика какво сме научили по време на Leadership Camp.

Разбира се, оставили сме и свободно време за спорт, почивка и забавления в басейна на хотела.

 Ентусиазъм и жар – един подход към живота, който обещава че всяко подхванато начинание ще бъде доведено до успешен завършек и то с много положителни емоции.


Любопитството води до непрестанно разширяване на хоризонтите и изгражда умения за боравене с информация. Внимание, любопитството е силно пристрастяващо!


Благодарност – да цениш какво правят другите за теб и да желаеш искрено да отговориш на доброто с още по-добро.


Упоритост - само така ще се научим да преследваме целите си с вдъхновение и постоянство, докато успеем в дългосрочен план.


Оптимизмът е очакване, че бъдещето е изпълнено с позитивни възможности и увереност, че с правилния подход, тези възможности ще се превърнат в постижения.


Самоконтрол – онова умение да направляваме мислите и поведението си така, че да не влияят първосигнално и емоционално на поставените цели.

 

Продължителност

BRITANICA Leadership Camp ще се проведе от 13 до 21 юли с организиран транспорт от София, Пловдив, Варна и Бургас.

 

Такса

Пакетната цена за BRITANICA Leadership Camp е 879 лв. и включва туроператорски пакет (транспорт, пълен пансион, планинска застраховка) и образователни програми (Natural English, Character Counts, How to Scout, Secrets of the Mountain). Заплаща се на две вноски:

туроператорски пакет 379 лв.;
образователни програми 500 лв.

За поредна година от всяка такса за летен лагер даряваме 5 лв. за SOS Детски селища България, чиято мисия е всяко дете да расте в семейна среда, отгледано с грижа и любов.

*Местата са ограничени и записването става с регистрация и заплащане на туроператорския пакет.

Как да се запиша