• BRITANICA Adventure Camp - креативност, приключения, сигурност

 

За 23-та поредна година BRITANICA организира летни лагери с фокус върху английския и приключенията. Всички деца между 8 и 10 години и курсисти на BRITANICA от нива VYL3, Beginners, Founders, Starters, Movers, M1 и М2 (10-годишни) са добре дошли през юли в Рибарица.

 

 

Екипът

Сигурност и безопасност – това гарантира целият екип на на BRITANICA Adventure Camp. Нашите лидери са: мениджърът на лагера, преподавателите, скаутите и лекарят. Те са екипът от специалисти, който подкрепя децата в техните приключения. Преди заминаване и по време на лагера, мениджърът на всяка смяна е винаги достъпен за вашите въпроси.

 

 

Мястото

Хотел "Света Екатерина" ***, Рибарица

Рибарица ни посреща със спокойствие и много зелено пространство. Хотел "Света Екатерина" се намира в тихата част на курорта, сред красотата и чистия въздух на планината. Обстановката дава нужната свобода на младежите да спортуват, да участват в разнообразните занимания и да учат за планината и нейния живот. Базата разполага с басейн, а стаите са просторни и удобни.

 


 

Приключенията

В BRITANICA Adventure Camp имаме динамична програма на английски, много приключения сред природата, поход, екскурзия и спортен полуден.

 


 
English Time

Английският език е ключов на BRITANICA Adventure Camp. Чрез ежедневни занимания, децата надграждат знанията си и придобиват още повече увереност. Всеки ден се отделят по 2 учебни часа за затвърждаване на езика.

 
Arts & Crafts Club (8, 9 г.) / Creative Clubs (10 г.)

Децата са пълни с идеи и лагерът дава воля на въображението им. Заниманията са на английски и всяко дете изразява себе си чрез приложни изкуства, музика, фотография, актьорско майсторство, а по-големите развиват и творческо писане.

 
How Green (8, 9 г.) / Heal the World (10 г.)

Много е важно децата да изградят отговорно отношение към средата и хората около тях. По-малките учат на английски за растенията, животните и как да пазят природата, а по-големите изграждат съпричастност и толерантност чрез различни игри и дискусии.

 
English Evening Programme

Вечерните програми са кулминацията на нашите занимания. Децата участват в игри и конкурси; демонстрират какво са научили и постигнали през изминалия ден, и още веднъж упражняват английския си в една непринудена среда.

 
Outdoor Adventures

Скаутската програма дава на децата знания за природата и ги учи на техники за оцеляване. Чрез множество забавни и полезни занимания, малчуганите научават повече за придвижването в планината, оказването на първа помощ, ориентирането по карта и компас и различните климатични особености.

 
Плуване и спортни занимания

Спортът е здраве. Всеки ден децата имат възможност да плуват в басейна на хотела, имат и специално отделено време за отборни спортове. Така те тестват своята бързина, сръчност, ловкост, логическо мислене и умения за работа в екип.

 
Еднодневен поход

BRITANICA Adventure Camp отделя един ден за поход в планината. Потапяме се в природата и тя ни се разкрива с пълната си прелест, а децата прилагат на място наученото от скаутите.

 
Екскурзия
Ще посетим Историческия музей в град Тетевен. Ще разгледаме трите основни експозиции: Археология, Етнография и Възраждане, представящи историята на града и региона. Ще се "запознаем" и с едно от скривалищата на Васил Левски и други борци за освобождението на България в Хаджиивановата къща.

 

 

Продължителност

BRITANICA Adventure Camp е 10-дневен лагер за деца между 8 и 10 години и за курсисти на BRITANICA от нивата VYL3, Beginners, Founders, Starters, Movers, M1 и M2 (до 10 - годишни):

Може да изберете една от двете смени:

първа смяна от 4 до 14 юли (с организиран транспорт от София); 
втора смяна от 18 до 28 юли (с организиран транспорт от София, Пловдив, Варна и Бургас);

 

Такса

Пакетната цена за BRITANICA Adventure Camp е 1213 лв. и включва туроператорски пакет (транспорт, пълен пансион, планинска застраховка) и образователни програми (English Time, Arts & Crafts Club/ Creative Clubs, How Green/ Heal the World, Evening Programmе, Скаутска програма). Заплаща се на две вноски:

туроператорски пакет 584 лв.(с включен транспорт) / 544 лв. (без транспорт);
образователни програми 629 лв.

*Местата са ограничени и записването става с регистрация и заплащане на туроператорския пакет.

Как да се запиша