• Летни лагери на английски в планината
    знания, приятелства и незабравими преживявания

 

Вече 21 години BRITANICA организира летни лагери на английски в планината – уникално преживяване, което съчетава учене, много движение в природата и личностно израстване. Чрез усвояването на езика успяваме да повярваме в себе си, да се опознаем и да станем по-успешни.

Лагерите ни са разделени в три възрастови групи – Adventure Camp (8-10 г.), Challenger Camp (11-13 г.) и Leadership Camp (14-17 г.).

Всичко в лагера правим на английски – защото е богатство, сила и защото чрез забавните занимания заобичваме езика още по-силно.

Чрез игри, презентации, пиеси, приложни и изящни изкуства, песни и танци, отборни занимания, талантски програми и още много забавления растем на знания, емоции и преживявания. Създаваме спомени и приятелства доживот.

Движението сред природата – спорт, плуване и преходи в планината, е друга ключова част от лагера. Скаутската програма ни дава безценни умения за приключения и безопасност и ни помага да научим повече за себе си и неразривната ни връзка с природата.

Всеки от трите лагера е фокусиран върху изграждане на положителни качества в характера на лагеруващите – за да сме добри, толерантни, мислещи и можещи.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

 

Заедно постигаме повечеПриятелство

Изиграните игри ни обвързват, споделените моменти ни сплотяват, а топлите прегръдки на раздяла ни свързват до живот.

Природа

Лято в планината е най-прекрасното преживяване, което можем да си пожелаем. Незабравими зелени приключения.

Английски език

Английският е нашето средство за общуване и затова искаме да научим възможно най-много и по най-забавен начин.

Спорт

Логическо мислене, сръчност, ловкост, екипност – умения, важни в живота, които спортът възпитава във всеки от нас.

 

Education Today

A BLOG BY BRITANICA