Курсове по английски език като част от “benefit” пакета за Вашите служители

Кой би предположил, че новото нормално в офиса е всъщност да не сте там? Това създава трудности за запазването на екипния дух, ефективното изпълнение на задачи и поддържането на високата мотивация за служителите.

Част от социалните придобивки, които до скоро стимулираха кадрите и превръщаха дадена компания в по-желан работодател, в сравнение с останалите, няма как да бъдат предоставени в условията на физическа дистанция. Пред HR специалистите стои задачата да открият алтернативи, с които социалните пакети да бъдат попълнени и да бъдат от реална полза за техните служители.

Курсовете по английски език са много подходяща опция. Освен че в сегашната ситуация обученията могат да се случат, каквито и ограничителни мерки да бъдат наложени, не е за пренебрегване и фактът, че те носят реална полза и за компанията, развивайки бизнес уменията на Вашите служители. С онлайн платформата на BRITANICA те се превръщат в достъпен и богат източник на знания за Вашите служители. Курсът по английски език е подходящо допълнение към ‘benefit’ пакета за Вашите служители, защото дава възможност за:

  • Онлайн тиймбилдинг - макар срещите да са от дистанция, възможността служителите Ви да обменят информация извън чисто работната среда, да научат нещо ново един от друг и да надградят заедно знанията си, създава усещане, че са на тиймбилдинг. А това е много важно за екипния дух, който се създава във Вашата компания.
     
  • Спестяване на време за пътуване - ученето е на един клик разстояние за Вашите служители с онлайн платформата на BRITANICA. В съчетание с работата от вкъщи, времето, прекарано в пътуване, остава в миналото.
     
  • Адаптиране към ситуацията - настоящата ситуация налага преместването на всякакъв тип работна кореспонденция, включително важни преговори или просто разговори с колеги, онлайн. Курсовете по английски език на BRITANICA са изградени от упражнения, които подобряват уменията за концентрация, слушане с разбиране и ясно изразяване на идеи, подкрепени с обосновка. Това ще помогне на служителите Ви да се справят с всякакъв тип комуникация в онлайн работната среда и не само.
     
  • Лоялност на служителите - служителите Ви е необходимо да се адаптират спрямо ситуацията, но ако и Вие адаптирате техните социални придобивки по начин, който отговаря на техните нужди в тази обстановка, те ще разберат, че вие държите на тях като кадри и инвестирате в тяхното развитие. А благодарността на служителите винаги води до лоялност.

За да организираме онлайн курс по английски език в BRITANICA за Вашите служители, свържете се с нашия мениджър корпоративни клиенти Стела Русинова ТУК.