Коледните истории за добро на BRITANICA

Закупуване на медицинска апаратура; подкрепа на детски центрове; равен достъп до образование и подпомагане на приюти за животни, са само част от мисиите на BRITANICA тази Коледа.

Кой спечели конкурса за детска рисунка „Пчелите – приятели на природата“

Вижте победителите в двете възрастови категории на конкурса "Пчелите - приятели на природата". Благодарим от сърце на всички участници!

Пчелите - приятели на природата

Пчелите са основният опрашител и дават началото на нов живот на плодове и зеленчуци, много диви и застрашени от изчезване растения. Те са важна част от поддържането на биоразнообразието.

English for the Bright: как хобитата на Деница я мотивират да постига високи резултати

„Не знам какъв човек бих била, ако не знаех английски...“ Деница е едно от онези деца, които те карат да се чудиш какво си правил на нейните години.

ENGLISH for the LEARNING CHAMPION – лауреатите на BRITANICA Olympics

"Обичам думите."; "Всичко е възможно – с малко хъс и много работа."; "Много мои идоли са били неразбрани, защото са имали голямо въображение. Сега техните изобретения движат света."

ENGLISH for the HIGH-FLYER

... И така, на следващия проект, освен голямото А – най-високата оценка по системата на Кеймбридж, Ралица получава нещо може би по-ценно. Едно послание, което  съвпада дълбоко с нейната натура - You are a high-flyer.

Деца режисират деца: генералната репетиция на филиали Бели Брези и България

За първи път във филиал Бели брези, сценарият е писан от курсисти. Главните замесени са Ева и Миа, а Мартин и Теа са режисьори и водят репетициите.

Scenario inception: Какво значи писането на сценарии за Лили и Марта – две възпитанички на BRITANICA Прага

"Всяка година темата е различна, но главното е да се научим, че човешките ценности и емоции са ключови."

BRITANICA Пловдив подава ръка на страдащите от болестта на 65-те рози

За да се даде повече гласност, да покажем добрия пример и с надеждата, че поне един човек ще преоткрие смисъла на доброто и помощта.

Хроники на смеха: седем от най-щурите първоаприлски шеги

Мислите, че вашите първоаприлски шеги са забавни? Сравнете ги с нашия спъсък! 

Мъдростта на живота, представена чрез пет детски книжки

По повод детската литература, Алберт Айнщайн казва: „If you want your children to be intelligent, read them fairy tales. If you want them to be very intelligent, read them more fairy tales.”

Как да следваме неотлъчно новопоставените цели?

Не новата година е това, което ще донесе промяна в живота ни, а ние самите. Затова е важно да си поставяме цели целогодишно и да ги следваме неотлъчно.

Pages

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.