Учим се от смелите

Много ръчички се вдигнаха в мига, в който попитахме децата „Кой от вас иска да стане пожарникар?“.

Посланията на успеха

Искам да научавам все по-добре английски, защото така ще мога да общувам с целия свят. Срещам трудности, но най-важното е, че вярвам в себе си, защото аз съм лидерът в моя живот. И ето ме днес – да държа пред вас реч като възрастен!

Коледните истории за добро на BRITANICA

Закупуване на медицинска апаратура; подкрепа на детски центрове; равен достъп до образование и подпомагане на приюти за животни, са само част от мисиите на BRITANICA тази Коледа.

Кой спечели конкурса за детска рисунка „Пчелите – приятели на природата“

Вижте победителите в двете възрастови категории на конкурса "Пчелите - приятели на природата". Благодарим от сърце на всички участници!

Пчелите - приятели на природата

Пчелите са основният опрашител и дават началото на нов живот на плодове и зеленчуци, много диви и застрашени от изчезване растения. Те са важна част от поддържането на биоразнообразието.

English for the Bright: как хобитата на Деница я мотивират да постига високи резултати

„Не знам какъв човек бих била, ако не знаех английски...“ Деница е едно от онези деца, които те карат да се чудиш какво си правил на нейните години.

ENGLISH for the LEARNING CHAMPION – лауреатите на BRITANICA Olympics

"Обичам думите."; "Всичко е възможно – с малко хъс и много работа."; "Много мои идоли са били неразбрани, защото са имали голямо въображение. Сега техните изобретения движат света."

ENGLISH for the HIGH-FLYER

... И така, на следващия проект, освен голямото А – най-високата оценка по системата на Кеймбридж, Ралица получава нещо може би по-ценно. Едно послание, което  съвпада дълбоко с нейната натура - You are a high-flyer.

Деца режисират деца: генералната репетиция на филиали Бели Брези и България

За първи път във филиал Бели брези, сценарият е писан от курсисти. Главните замесени са Ева и Миа, а Мартин и Теа са режисьори и водят репетициите.

Scenario inception: Какво значи писането на сценарии за Лили и Марта – две възпитанички на BRITANICA Прага

"Всяка година темата е различна, но главното е да се научим, че човешките ценности и емоции са ключови."

BRITANICA Пловдив подава ръка на страдащите от болестта на 65-те рози

За да се даде повече гласност, да покажем добрия пример и с надеждата, че поне един човек ще преоткрие смисъла на доброто и помощта.

Хроники на смеха: седем от най-щурите първоаприлски шеги

Мислите, че вашите първоаприлски шеги са забавни? Сравнете ги с нашия спъсък! 

Pages

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.