Ползите да открием силата на благодарността още в най-ранна детска възраст


„Благодарността е най-здравословната от всички човешки емоции. Колкото повече се изразява благодарност за това, което притежаваш, толкова по-вероятно е в бъдеще да се увеличи това, за което да благодариш."
Зиг Зиглър

вижте повече >>

Швейцарско образование по хотелиерство и туризъм в Испания

Les Roches Marbella International School, официален университетски клон на Les Roches Швейцария, е една от водещите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм. Кампусът на учебното заведение е разположен в един от най-привлекателните курорти на Средиземно море – Марбея, Испания, – популярен като перлата на европейския луксозен туризъм.

вижте повече >>

Две събития, два пътя към успеха: Access Masters - към следващите академични върхове, Access MBA - към растеж в кариерата

Чудите се откъде да започнете търсенето на подходящата за вас MBA или магистърска програма или вече имате по-конкретни въпроси и подбрани дестинации?

вижте повече >>

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.