Love to Grow: Добре дошъл на... Биляна от Орлов мост

Работният ден в BRITANICA е изпълнен с много запомнящи се моменти и забавни ситуации. Когато се появи нов човек в екипа винаги е интересно да се види гледната точка отстрани. Поради това отиваме във филиала ни „Орлов мост“ - изключително натоварен както с ученици, така и с възрастни, които залагат на качеството при избор на образователен център по английски език. Там срещаме Биляна, която е още в първия си месец в BRITANICA. Искаме да поговорим повече с нея за работата, процесите, колегите и всички предизвикателства, които е срещнала в първите си 30 дни.

вижте повече >>

Love to Learn: „Магията на езика“ с Ани Христова

Английският език е повече от комуникационно средство – това е нашият инструмент, с който, заедно с нашите курсисти, изграждаме личностни умения за комуникация, бизнес дейности и подготовка за сертификатен изпит.

Решихме да стартираме серия от статии и да покажем магията на езика, защото той е в основата на всичко, което правим в BRITANICA. Затова се допитахме до нашите преподаватели – да ни споделят какъв е техният магически цитат на английски език.

Представяме ви Ани Христова. Нейните два любими цитата са:

вижте повече >>

Love to Read: Какво четем с Диана Обретенова

Винаги се стараем филиалите ни да са на изключително достъпни и атрактивни места. Но локацията в Пловдив е неповторима – в самия център на града, с гледка към Главния площад и Симеоновата градина.

Но ние не сме в Пловдив да се радваме на гледката, да си говорим с Диана Обретенова. Тя е старши преподавател и е вече 6 години във филиала. Разказваме си за любимите книги, като заедно с Мис Диди има и няколко нейни курсистки, но техните мнения и любими творби ще запазим като изненада.

вижте повече >>

„Какво четем в BRITANICA” епизод Първи

Екипът на BRITANICA не е изграден от учители. Те са много повече – те са личности, които обичат и тъгуват, вдъхновяват и споделят. Гледат филми, четат книги, спортуват, следват диети, забавляват се и отново четат книги. Нашите преподаватели са изключително вдъхновяващи, но ние се поинтересувахме тях какво ги вдъхновява. Затова и стартираме серията „Какво четем в BRITANICA” с Иван Терзиев, преподавател на възрастни във филиал „Орлов мост“.

 

вижте повече >>

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.