BRITANICA & Angels Cup 2019: Заедно изграждаме лидерите на 21-ви век

Обединени от обща мисия – да развием у българските деца качествата, които да ги направят лидерите на новия век, си партнирахме с организаторите на турнира по художествена гимнастика „Angels Cup 2019”. Заедно обединяваме сили отвъд тренировъчната зала на „Арена Армеец“, за да подготвяме децата ни за победите им в живота. Мотивирани сме за съвместни проекти, а благодарение на основоположничката на този, Биляна Проданова, първата ни стъпка в тази посока е вече факт. Kолегите ни от филиал Гео Милев помогнаха да изградим силна връзка с общността на този изящен спорт в лице на треньорите, гимнастичките, техните семейства и почитатели.


Общата ни мисия

С организаторите на турнира - Биляна, Светослава Калоянова и КХГ ЦСКА, сме единомислещи за това, че най-важното за децата ни е да са уверени в себе си, целеустремени, упорити. От една страна треньорите по художествена гимнастика възпитават у малките грации стремеж да полагат усилията, нужни за реализацията си. От друга страна, преподавателите на BRITANICA изграждат в учениците желание за постоянство, прилежност и старание в изучаването на английски език. Тези качества в съчетание са сигурна комбинация за постигане на успехи през 21-ви век, комбинация, проверена и доказана през годините ни в подготвяне на поколение от целеустремени деца.

Ролята на учителите и треньорите

Децата, особено докато са по-малки, не могат да осъзнаят целия потенциал, който имат, и да го насочат правилно, така че да достигнат целите и мечтите си. Тук идва решаващата роля на учителя, който се грижи да даде им даде посока на разгръщане – това е учителят в BRITANICA, това е треньорът в залата.
Сертификатите по английски език и медалите от състезания показват дългосрочния труд, системното надграждане на знания и умения, изпробваните и работещи методи за постигане на конкретни цели. Тези постижения говорят красноречиво за майсторството на ръководителите. Лидерите в образованието и спорта дават пример за това как се гради характер. Знаем как да развием нужните качества у децата: даваме им правилните способи, с които да построят успешното бъдеще за себе си и за общността, в която се намират. Те предават този импулс на своята общност, за да се задвижва и тя по общия път на разгръщане на потенциала. Като укрепваме партньорството между преподаватели и треньори, ние заедно служим на нашите деца, а по този начин – и на човечеството.

Измеренията на победата

„Винаги възпитавам моите момичета, че трябва да са най-добри във всичко - не само в залата, а и в учението. Трябва да знаят чужди езици. Спортът и образованието винаги трябва да са водещи, за да изградят едно дете като личност и като човек.“                                    
                                                                                                                                                                                                                     Биляна Проданова

Ще се съгласите с нас, че победите на децата ни са и наши победи. Вдъхновяваме ви, всички вас, родители и деца, давайки всичко от себе си, за да сте горди с резултатите, които постигате. Предаваме умения за цял живот, които изграждат пълноценни лидери. Тези лидери продължават успешно нашата мисия, като показват тренирана проактивност, управляват качествено времето си и носят съзнание, отворено за развитие. Учим заедно децата да комуникират ефективно, да работят в екип и да взимат решения за своя колектив. Балансираме точно колко отговорност да поемат и осъзнаят, за да проявяват оптимизъм, емпатия, грижа и уважение към своята общност. И в ученето на английски език, и в тренирането на художествена гимнастика, децата развиват интелект и талант по начин, който обогатява живота. Като най-важният урок и най-важната тренировка са да чувстват принадлежност и любов, да имат самочувствие да реализират себе си, за да бъдат вдъхновяващите лидери на 21-ви век.

Повече за образованието по английски език днес, може да научите тук. Следете страницата ни във Facebook за предстоящи събития.

ПОДОБНИ

Как да следваме неотлъчно новопоставените цели?

Не новата година е това, което ще донесе промяна в живота ни, а ние самите. Затова е важно да си поставяме цели целогодишно и да ги следваме неотлъчно.

Реката, която вдъхнови децата

Безспирна, неуморима, игрива. Тя е живот, вдъхновение и дом. Реката е приказното място, където се срещат риби, влечуги, птици, бозайници... и хора. Нека се замислим каквa искаме да бъде нашата роля в картината.

Колко гордо стои BEC Higher в CV-то ви?

"Това е много практичен курс, особено за работещите, защото дава нужното много бързо - приятно отвличане от ежедневието, предизвикателството е много освежаващо."

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.