3 ползи да планирате есенен курс по английски от юли

Работната динамика в BRITANICA следва ритмите на учебната година. Юли е месецът, в който започва подготовката за провеждането на първите ни есенни курсове по английски език. Ако планирате да стартирате обучение по език за Вашия екип от септември или октомври, то в настоящия месец разполагате с най-голям брой опции, които да са съобразени с работния Ви график. Освен това така уцелвате най-подходящия момент да координирате предстоящия курс с колегите. Какви са предимствата да задействате плана за езикова подготовка още отсега? Споделяме Ви трите безспорни факта от нашата практика, които показват защо да предприемете действия в този момент.


1. Избирате от много повече възможности за провеждане на обучението

В плановете Ви вече е включено, че стартирате обучение след края на лятото. Точно по време на летния сезон отваряме записванията за есенните ни групи за интензивно изучаване на General и Business English. В момента местата се попълват. Никак не е рано да заявите Вашето участие отсега. Ползата е, че ще избирате от повече налични варианти:

  • Съботно-неделни и вечерни курсове в наш филиал

В края на учебната година предвиждаме и разпределяме заетостта на нашите преподаватели за периода септември – декември. Обръщаме внимание на това, че местата за тези занятия са често предпочитани от нашите корпоративни клиенти и местата за тях бързо се запълват. Заради високия интерес Ви съветваме да направите запитване за графика през есенния сезон още през първите седмици на лятото.

  • Обучение във Вашия офис

Ако се спрете на този вариант и предпочeтeте да ползвате Ваша зала за часовете по английски, все още може да се възползвате от всички налични за целта оферти към момента на записване. Те включват занятия сутрин, обед и вечер.

2. Планирате служебните и личните ангажименти до януари следващата година

Важна част от всяко по-дългосрочно бизнес планиране е да съобразите приоритетните ангажименти, да изведете второстепенните, като включите крайните срокове по изпълнението. Едно ниво по английски език в интензивна форма на обучение обикновено протича в рамките на 3 до 4 месеца, предвид празниците през декември. Ако задвижите записването в курса за Вашите колеги от месец юли, то наесен те вече ще имат готовност да разпределят балансирано своите лични и работни ангажименти, включвайки обучението по английски.

3. Приключвате с етапите по записването преди отпуските през август

От първия контакт с нашите клиенти, проявили желание да се запишат на курс по английски, до стартиране на самото обучение, има Registration Window. Често се случва този прозорец от време да не бъде предвиден от компании, които за първи път минават по пътя на записванията на техните служители за езиково ниво. За да стартира самото обучение, всеки от курсистите трябва да е положил Placement Test. Спрямо показаните резултати навременно определяме неговото ниво. След това можем да пристъпим към разпределяне на обучаващите се в съответна група и колкото по-рано това се случи, толкова по-гъвкави варианти може да предложим по отношение на графика.

А сега, когато всичко вече е успешно планирано за обучението по английски език за предстоящия сезон във Вашия календар, може да отметнете още един изпълнен проект и да оставите реализацията му на нас. Ако желаете да отправете запитване към нашия Мениджър корпоративни клиенти, Стела Русинова, кликнете тук.

ПОДОБНИ

Как да планирате провеждането на курса по английски език за Вашия екип?

Споделяме Ви от нашия опит добрите практики на компаниите, избрали BRITANICA за своето обучение по английски.

Skills for Success: говорете свободно на английски през лятото

Летният разговорен курс по-английски има няколко неустоими предимства, които го правят много подходящ за изучаване през топлия сезон.

Какъв тип English Learner сте?

В опита си до сега със сигурност сте се уверили, че някои методи в изучаването на език са по-ефективни за Вас, отколкото други. Различните типове English Learners възприемат най-ефективно по специфичен начин.

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.