Къде да откриеш креативното у теб по време на лагер

Летните лагери са място, където се освобождаваш от градското напрежение, разпускаш и си наистина себе си. И BRITANICA Summer Camps предлага точно това.

Децата и тийнейджърите получават чуден шанс буквално да се преобразят – има занимания на английски, в които, с малко повече креативност, може дори да нарисуваш лицето си.

вижте повече >>

Летни забавления за детето – как да изберете правилните

Кои са най-важните неща, когато разглеждате летен лагер за вашия малчуган.

Има много хубави летни лагери с интересни и забавни програми. Дори у нас има разнообразие на идеи и предложения. Но за да изберете правилния, ние извадихме най-важните неща, на които трябва да обърнете внимание при избора си, ако искате да дадете на детето си още едно незабравимо изживяване.

вижте повече >>

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.