Отключваме качествата на бъдещето с нова техника на Adventure Camp

Днес, с навлизането на изкуствения интелект във всички сфери на човешката дейност, е от изключително значение да помогнем на децата да запазят вроденото си любопитство.

Кога по-малко значи повече при отглеждането на деца – няколко съвета за по-спокойно детство от летните ни лагери

Лятото е безвремието, в което не бързат, с безгрижните игри на открито – извън града.

Детето ви придобива 5 важни умения, докато играе навън - подарете му време на открито

На колко години според вас свършва детството?

Детето ви има нужда да опитва нови неща, за да израства - помогнете му да преодолее неувереността от неизвестното

Случвало ли ви се е да превъзмогнете нещо, което ви притеснява? Да усетите, че сте надвили неувереността пред неизвестното?

Скаутските програми на Leadership Camp - най-забавният път към израстването

С всяка активност в лагера се забавляваме, ставаме приятели и отбор и развиваме силните си качества така, че да бъдем успешни млади хора.

English for the Curious – как учим тийнейджърите колко е важно да съхраним любопитството си

Всеки ден на лагера за тийнейджъри е посветен на едно качество, върху което работим заедно – защото осмислянето и практикуването води до промяна.

Как преживяванията на летните лагери ни помагат да израстваме

На детския лагер имаше едно момче, което много обичаше да говори, постоянно си изказваше мнението и не можеше да запази мълчание. Отначало отборът страдаше...

Love to Camp: По-здрави с летни лагери

Ах, вие – летни лагери – каква голяма емоция сте и колко много ни давате. И приятелства, и знания, и любов към голямото зелено, в което сме потънали, и здраве – много здраве.

Емоцията, наречена летен лагер на BRITANICA

Юли месец е подвластен на летните емоции, мислите за разпускане и разходка извън големия град, които ни отнасят на места, където да се отпуснем или да се преоткрием.

Притесненията и вълненията на една майка преди първия лагер на BRITANICA

BRITANICA Adventure Camp наближава, а с него и притесненията и любопитството сред родители, които изпращат децата си за пръв път.

Навиците, които изграждаш, след като си посетил летен лагер

Навици, които изграждаме само за 8 или 10 дни? Да, възможно е! Вижте повече за желанието да се движим, да общуваме, да се предизвикваме... и още много.

Къде да откриеш креативното у теб по време на лагер

Освен, че децата са креативни, те черпят допълнително идеи и на своите лидери, които да им преодставят задачи и занимания по различен и достъпен начин.

Pages

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.