Start doing business in English now!

Началото на годината е времето, в което е необходимо да отделите повече време на изграждане на стратегия за новата година. А за да бъдат успешни не само Вашите проекти, но всички специалисти в екипа, правилният ход, който трябва да предприемете, е подобряване на знанията по английски език с курс в BRITANICA.

Как ние в BRITANICA можем да помогнем за личностното и професионалното развитие на хората в компанията?

Филиалите ни в София, Пловдив, Варна и Бургас предлагат голямо разнообразие от курсове в зависимост от Вашите цели. Ако искате цялостно подобрение на езиковите умения, то правилният избор е курс по общ английски. Програмата в нивата от General English представя езика чрез по-неформални теми, изграждат се основни умения за писане, четене и говорене. След такъв курс знанията могат да бъдат подплатени и с международно признатите сертификати на Cambridge - FCE, CAE, CPE.

Ако корпоративните Ви проекти пък изискват по-специфични познания, бизнес курсовете ни Business English Communication classes или Business English Executive classes са за Вас. Те дават както отлични комуникационни, презентационни и организационни умения за справяне с различни бизнес ситуации, така и увереност на работното място. След тези курсове, също могат да сертифицирате знанията си с Business English Certificates - BEC Vantage или BEC Higher в оторизирания ни от Cambridge English Language Assessment изпитен център BRITANICA Exams.

Без съмнение, динамичният свят, в който живеем, изисква да притежаваме високи компетенции в различни сфери. Затова и ние от BRITANICA вярваме, че инвестицията в знания и умения дава отлични дългосрочни резултати както за служителите, така и за компанията.

Нашите програми:

Къде да ни намерите?

За допълнителни въпроси и разяснения по различните ни курсове, може да се обърнете към нашия Мениджър корпоративни клиенти - Стела Русинова.