Надградете нивото си по английски тази есен

Летният сезон вече отстъпва на есента, а с това се дава начало и на новите бизнес планове за предстоящото четиримесечие. Септември месец е старт на учебната година за учениците, но и често предпочитан от компаниите за започване на обучение по английски език за техните служители, което прави момента подходящ да планирате надграждане на Вашите лингвистични знания и умения. За да вземете това важно решение и да изготвите своя график за следващите месеци, вземете предвид няколко значими аспекта.

1. Гъвкав график за провеждане на курса по английски език

Изготвяме предварително графиците за стартиране на курсовете ни по английски в нашите филиали по начин, който да удовлетвори нуждите на бизнес партньорите ни. Стараем се да бъдем гъвкави и да разполагаме с разнообразие от опции за Вас. Обикновено служителите на фирми предпочитат да посещават часовете по английски език в делничните дни, след работно време или да си отделят уикенда за учебна дейност. Когато подобен начин на провеждане на часовете е приоритетен, за най-голямо удобство на Вашите колеги се спираме на възможността да посещавате наш филиал. Графикът е установен и много рядко биха настъпили промени на вече приет и обявен план на посещение на часовете по английски език.

Вечерни програми:

Oт 19:00 до 21:30 часа*
(*два пъти в седмицата, например – понеделник и сряда и през седмица и в петък)

Съботно-неделни програми:

  • От 10:00 до 13:40 часа
  • От 14:20 до 18:00 часа

Хорариумът за покриване на цяло езиково ниво е 126 учебни часа, които разпределяме в рамките на 3 до 4 месеца с цел добро планиране на занятията, така че материалът да бъде качествено усвоен и упражняван. Резултатите са сигурни, когато комбинираме нашата образователна методика с Вашето желание да научите английски език, като се спрем на график, съобразен с Вашия ритъм.

2. Социалната страна на курсовете по английски в нашите офиси

Разполагаме с 12 филиала в град София, 2 във Варна, по 1 офис в Пловдив и Бургас. Проверете тук кой от филиалите ни се намира най-близо до Вашето работно място или дом. Друго предимство на посещенията на курса в наш офис е, че в групите ни се включват хора с различни професии и позиции и възможностите за комуникация ще Ви изненадат много приятно. Срещата с представители на различни компании, водени от общото желание да учат английски, въвежда здравословна динамика в нашите групи. Предразполага Ви към обмяна на опит, дискутиране на учебните теми от различни гледни точки. Богатството на тази чуждоезикова комуникация е гарантирано от забавните ролеви игри, с които ще се впуснете в разплитане на Case Studies и ще заговорите все по-уверено английски език. Често се случва с всеки изминал час групите ни да стават все по-сплотени, да създават общност и да поддържат приятелски и бизнес контакти след завършване на нивото. В подобна среда лесно ще намерите стимул да продължите своето езиково обучение с любимите новооткрити колеги и приятели.

3. Високи академични критерии, отговарящи на Вашите бизнес цели

Академичната летва е висока, за да отговори на Вашите нужди и да Ви подготви солидно за надграждане на уменията Ви по английски език. Затова държим на висока посещаемост на часовете, за да Ви предоставим най-качествената подготовка. Специално за нуждите Ви създадохме и онлайн платформа за упражнения по английски вкъщи, които Вашият учител проверява и оценява. Нашите висококвалифицирани преподаватели са истински професионалисти, които с радост ще Ви дават препоръки и съвети в процеса на курса. В хода на обучението получавате голяма подкрепа от страна на Вашия English Teacher, който въз основа на Вашите силни и слаби страни като English Learner ще Ви обърне внимание на какво да наблегнете и как да се справяте все по-успешно с езиковите предизвикателства. Ако все още не знаете какъв е Вашия English Learner Type, може да проверите тук.

В случай че всички аспекти, описани до тук, отговарят на Вашите очаквания за предстоящо обучение по английски език, ние сме насреща за уточнение на детайлите. Свържете се с нашия Мениджър Корпоративни клиенти Стела Русинова тук за съдействие по записването в есенните ни курсове.

ПОДОБНИ

Какви са Вашите професионални качества?

Предлагаме Ви една лятна тренировка по английска лексика, посветена на професионалните умения и качества.

English at Work – 3 начина да заговорите смело на английски език

Познато ли ви е това чувство на притеснение, когато искате да се изкажете на английски? Ако сте решили, че е крайно време да се отпуснете да говорите на този език, то имаме 3 съвета точно за вас.

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.