Английски език за сбъднати New Year’s Resolutions

Вече смело прекрачихме прага на новата година, а дали си спомняте какво си обещахте към края на изминалата? 'New year, new me' е сред любимите постове в социалните мрежи. Със започването на 2020-а сигурно и Вие сте решили да действате, за да се доближите до така желаните цели и мечти както на работа, така и в личен план. Този период е благоприятен да обърнете внимание на това какво Ви кара да сте истински щастливи и да помислите върху начините да го постигнете. Владеенето на английски език на добро ниво е онова богатство, което отваря много врати и разширява полето от възможности пред Вас. Вижте нашата класация от най-споделяните новогодишни обещания и как те се осъществяват още по-лесно, благодарение на нови знания и надграждане на езиковите Ви умения.

№1 New Year’s Resolution: Повече пътувания

Необходимостта от владеене на английски се проявява още на етап организиране на ваканцията – независимо дали е  weekend getaway' с колегите, или пътуване до далечна дестинация. Затова колкото по-богат запас от думи и словосъчетания притежавате, толкова по-ефективен ще бъде и Вашият research. По време на пътешествието Ви пък може да се случи да срещнете чуждестранни и интересни хора, които да Ви разкажат вълнуващи истории. А именно такива истории могат дори да Ви вдъхновят да посетите дестинация, за която не сте и чували преди. Затова се запишете на курс по английски език сега и прескочете езиковата бариера, за да се насладите на пълноценно общуване на английски през 2020-а. Освен това с надграждане на езиковото си ниво ще можете да търсите и намирате много полезна информация за местата, на които Вашият приключенски дух ще Ви отведе. Ще се чувствате много по-уверени:

 • да споделяте опит на международно ниво
 • да разбирате повече от статиите в 'travel' блогове
 • да слушате с разбиране видео разкази за екзотични места и атракции

№2 New Year’s Resolution: Надграждане на способности и умения

В последно време ни отрупват с информация за личностно развитие, защото все повече хора се амбицират да постигат върхове в служебен и личен план. Конкуренцията в бизнес средите е с тенденция да нараства, което доведе и до промяна в търсените качества. Освен тясно специализиранa квалификация и опит от служителите, се очаква те да притежават и 21st Century Skills. Научете повече какви са тези качества тук. В подбора на кадри все по-често се застъпват психологически, логически и личностни тестове. Напълно естествено се заражда и стремежът у всеки един човек да надскача собствените си постижения, да постига все по-високи резултати и да бъде все по-добър професионалист в своята сфера. В отговор на тези търсения в BRITANICA предлагаме повече от обучение по английски език – всяко езиково ниво може да се подбере според индивидуалните Ви нужди и да постави акцент върху:

 • развиване на аналитичното и критичното Ви мислене
 • усъвършенстване на Вашите презентационни умения
 • подобряване на уменията Ви за преговори
 • по-ясно комуникиране с колегите на международни бизнес срещи
 • подготовка за решаване на различни казуси от работно естество и др.

№3 New Year’s Resolution: По-широк социален кръг

Сигурно сте чували за „social networking”, a някой от Вас дори са присъствали на поне едно такова събитие. Защо тези мероприятия станаха толкова популярни в последно време и каква добавена стойност носят за участниците? 

 • Дават чудесна възможност за обмен на информация и идеи с хора с общи интереси, с което разширявате социалния си кръг
 • Разчупвате призмата си и започвате да мислите „outside the box”
 • Създавате контакти, установявате нови и ценни партньорства, които могат да помогнат за бъдещите Ви успехи

Изграждането на мрежа от професионални контакти във Вашата бизнес среда е ключово за развитието Ви като специалист. Общуването с други експерти във Вашата сфера обогатява опита Ви и е възможност за разглеждане на ситуации и проекти от различни гледни точки. С разрастването на бизнеса на глобално ниво все по-често срещано е фирмената комуникация да се води на английски език. И ако до скоро научаването на бизнес терминологията в работното ежедневие е било достатъчно за изграждане на комфортна зона, то вече за in-depth анализи, международни срещи и изготвяне на презентации владеенето на отлично ниво на писмен и говорим английски език is a must.

И не на последно място, сбъдването на Вашите новогодишни resolutions няма как се осъществи без action plan – нека research-ът започне сега! Разгледайте възможностите ни за бизнес курсове, свържете се с най-удобния за Вас филиал и заедно ще изготвим най-флексибилния вариант за курс по английски език. А за допълнителна консултация, може да се обърнете към нашия Мениджър корпоративни клиенти – Стела Рисунова.